Pop-Up
Indian Summer
Samen met Stijn Van Lier Catering verwelkomen we u de twee laatste weekends van september op onze Indian Summer Pop-Up.
Zaterdag 19 en 26 september om 17 u 00
Zondag 20 en 27 september om 12 u 00
​
Reserveren is verplicht, reservatie per mail vóór donderdag 19u.
​
Proef met je tafelgenoten van ons heerlijk concept: 'sharing food'.
​
Minimum 4, maximum 10 personen per tafel.
Op het menu...
Hapjes/tapas plankje
Voorgerechtjes
Sharing bordjes vlees | vis:
Provençaalse ribbetjes | zoetzure dip
Albondigas | pittige tomatensaus
Calamares | tartaarsaus
Sharing sides groenten
Groentefrietjes | homemade ketchup
Provençaalse lookbroodjes | tapenade
Pissaladière
Hoofdgerechtjes op bordjes
Gebraden Provençaalse kip | gemengde seizoenssalade
La Daube Provençaalse stoverij van rund | gepofte krieltjes met bloemenboter
Op vel gebakken zeebaars | ratatouille
​
Dessertbord
Chocolademoelleux | crumble | vanille-ijs
​
​
De voorgerechten zijn om te delen / zie het als een buffetje in het midden van de tafel.
De hoofdgerechten worden per persoon opgediend aan tafel (3 individuele bordjes per persoon).
​
Prijzen menu:
€55/persoon - €34/kind (lagere school) - €8/kleuter
Prijzen all-in tem dessert:
cava / wijn / bieren / frisdranken en water / koffie):
€70/persoon - €42/kind (lagere school) - €14/kleuter